Kuinka ostamalla halpaa metakvalonia (Quaalude) verkossa seuraavana päivänä … voit säästää aikaa, stressiä ja rahaa.

Kuinka ostamalla halpaa metakvalonia (Quaalude) verkossa seuraavana päivänä … voit säästää aikaa, stressiä ja rahaa.

Jos jopa korkeakoulututkinnon saaneet ja terveyteen liittyvien tieteiden keskitetyn koulutuksen saaneet ihmiset houkutellaan kohtuuhintaisten tunnisteiden avulla ja reseptilääkkeiden väärentämättömien online-myyjien tarjoamista perusteettomista tapauksista, silloin lääkkeiden hankkimisen riski verkossa saattaa olla vielä suurempi. Yhdysvaltojen herkimmät, kuten paljon vähemmän tietoiset potilaat, joilla ei ole määrättyä lääkevakuutusta, joiden epäonnistunut hyvinvointi edellyttää erilaisten kalliiden lääkkeiden käyttöä.

Nykyään suuri joukko Yhdysvaltain aikuisia käyttää verkkoa. Vuonna 2008 74% aikuisista oli nettokuluttajia. [] Verkon käyttämien tuotteiden hinta on tosiasiassa myös korkeampi nuorempien, paljon enemmän opetettujen ja myös korkeamman tulotason ihmisten kanssa. 2 kaikkein suosituimmasta Web-käytöstä on oikeasti lääketieteellisen tiedon löytämistä ja pääsy terveydenhuollon tutkimukseen sekä tuloksiin.

Tutkimuksissa ehdotetaan, että ostajat hyödyntävät Internet-hakukonetta hyvinvointitietojen löytämiseksi, mutta eivät kuitenkaan määrittele tarkasti hakulauseitaan tai edes rajoita metsästyksiään. [] Vain 15% terveyden yksityiskohtia löytävistä henkilöistä väittää, että he „tutkivat säännöllisesti” resursseja ja myös aikaa , kun taas lisätty 10% ilmoitti tekevänsä tämän „monta aikaa []”. Tämä saattaa viitata siihen, että 85 tuhatta amerikkalaista saa terveys- ja hyvinvointitietoja tietämättä tarjottujen tietojen korkeaa laatua tai jopa pätevyyttä [] tehostetun kaupan avulla Internetistä tulee lisääntynyt vaara asiakkaille.

Tämän seurauksena ihmiset oppivat lisää terveys- ja hyvinvointiongelmistaan ​​verkosta ymmärtämättä, onko resurssi todella kunnioitettava vai epäilyttävä. WWW-asiakkaat suhtautuvat usein liian kevyesti tarvittaviin yrityksiin ja kykyihin tarkistaakseen sekä metsästääkseen kunnioitettua sekä luotettavaa terveyteen liittyvää tietoa. Kouluttamaton haku voi helposti aiheuttaa huomattavan vaaran terveys- ja hyvinvointivalintojen tekemisessä riittämättömien, vanhentuneiden tai jopa epäluotettavien yksityiskohtien perusteella, ja riski voi lisääntyä huomattavasti yksilöille heikon yleisen hyvinvointikoulutuksen ja erityisesti riittämättömän sähköisen terveydenhuollon koulutuksen lisäksi [ ] Metsästettäessä terveyteen liittyviä tietoja verkossa asiakkaille tarjotaan suosituksia reseptilääkkeistä, ne paljastetaan lääkekampanjoissa ja heille annetaan verkkolinkkejä lääkkeitä markkinoiville verkkosivustoille.

Internet-huumekaupat lisäävät lääkkeiden saatavuutta niille, jotka ovat vammaisia ​​tai muuten kotonaan asuvia. Ne tarjoavat lisäksi ihmisille mukavuuden 24 tunnin ostoksista, laajan valikoiman saatavissa olevia lääkkeitä ja myös yksityisyyden suoja niille, jotka eivät todellakaan halua kattaa terveydenhuollon ongelmiaan apteekkien kanssa. [] Jotkut verkkoapteekkien kannattajat ilmoittavat, että sanomalehtien reseptejä on yleensä yleensä kirjoitettu riittämättömästi käsittämättömällä käsialalla, väärillä annoksilla ja sopimattomilla lääkkeillä [] – pillereillä.

Tosiasiassa Bessell ja muut osakkuusyritykset [] totesivat, että stromectol hinta vaikka tiukemmat kriteerit ovatkin monissa maissa, ostajat ovat edelleen vaarassa vaikeuksiin hankkiessaan verkkokaupasta apteekeista käsikauppalääkkeitä, koska lääkkeitä koskevat tasapainoiset asiaankuuluvat tiedot eivät ehkä näy. Ne, jotka käyvät ostoksilla maailmanlaajuisissa verkkoapteekkeissavirtuaalipotilaita tapaavat aina lääkärit tai farmakologit, jotka levittävät lääkkeensä.

Tämä joukko kysymyksiä voidaan lähettää lääketieteen ammattilaiselle kiitosta, mutta sitä ei todellakaan aina tarvita – huumeet verkossa. Kuten Besell kuin muutkin havaitsivat [], lääkeviestintää ei todellakaan löytynyt suuren määrän verkkoapteekkien työntekijöitä. Resepti valmistetaan usein paikasta, joka on oikeastaan ​​täysin erilainen kuin Internet-huumekaupan sivusto. [] Monilla ihmisillä ei ehkä ole mahdollisuutta ymmärtää, mitä he saavat, kun he saavat huumeita verkossa.

Verkkoapteekkeja voidaan pitää myös viimeisenä vaihtoehtona henkilöille, jotka ovat kärsineet suurimpien kliinisten terveystilojen hoidosta ja jotka saattavat olla erityisen alttiita epätarkkoille väitteille. [] Sähköiset raportit hajautetuista lääkkeistä, mukaan lukien valtakunnallinen ilmoittautuminen tai jopa henkilökohtainen tiedosto, ei todellakaan ole kattava, elleivät ne koostu asunnonomistajien kannalta merkityksellisistä tiedoista, joita voidaan tutkia epärehellisten lääkekauppojen määrittämiseksi. [] Ylimääräinen pääongelma Internet-apteekkien kanssa on tosiasiallisesti asiakkaan mahdollisuus ostaa laittomia osia.

Kategória: uncategorized | A közvetlen link.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.